mobile-header-logo header-logo
Ctrl + /

نرم کننده موی سر پئونی ویت یو

10%
4.3 ( 8 )
  • نرم کننده موی سر پئونی ویت یو
  • نرم‌کننده مو ویت یو پئونی (Peony) انتخابی ایده‌آل برای افرادی است که موهای خشک، وز یا گره‌خورده دارند و به دنبال نرمی، لطافت و حالت‌دهی طبیعی هستند.
  • این نرم‌کننده با فرمولاسیونی سبک و غنی از عصاره گل پئونی، موها را به‌طور عمیق تغذیه کرده و به باز شدن گره‌ها و کاهش وز کمک می‌کند.
  • عصاره گل پئونی (Peony) به دلیل خواص ضدالتهابی و مرطوب‌کنندگی طبیعی، ساختار مو را تقویت کرده و درخشندگی طبیعی آن را بازمی‌گرداند.
  • این نرم‌کننده بدون ایجاد چربی یا سنگینی، موها را نرم، خوش‌حالت و لطیف می‌سازد و تجربه‌ای دلپذیر و آرامش‌بخش در هر بار شست‌وشو فراهم می‌کند.
  • فرمول سبک و قابل آبکشی آسان این محصول، باعث می‌شود موها بعد از استفاده به‌راحتی شانه شوند و حالت طبیعی خود را حفظ کنند.
  • با استفاده منظم از نرم‌کننده پئونی ویت یو، موهایی ابریشمی، براق و سالم خواهید داشت.

ویژگی‌های کلیدی:

  • نرم‌کننده و حالت‌دهنده قوی مخصوص موهای خشک، وز و آسیب‌دیده
  • حاوی عصاره گل پئونی با خواص ضدالتهابی و تغذیه عمیق مو
  • بازکننده گره مو و جلوگیری از شکنندگی تارها
  • فرمول سبک و قابل آبکشی آسان بدون ایجاد چربی
  • افزایش نرمی، لطافت و درخشش طبیعی مو
  • مناسب برای استفاده روزانه و انواع مو
  • حجم 200 میلی‌لیتر با ماندگاری بالا

با انتخاب نرم‌کننده پئونی ویت یو، زیبایی و لطافت طبیعی موهای خود را دوباره کشف کنید.

قیمت اصلی: 189,000 تومان بود.قیمت فعلی: 170,000 تومان.

موجود در انبار

درخواست مرجوع کردن کالا در گروه محصولات مو تنها در صورتی قابل تایید است که کالای ارسالی آسیب دیده یا با سفارش مغایرت داشته باشد.
💰 8,500 تومان بازگشت وجه به کیف پول
مشخصات محصول
نظرات کاربران ( 8 )
کد محصول 6264707027119
کشور تولید کننده ایران
حجم 200 میل
ویژگی تقویت کننده, ترمیم کننده
icon

محصولات مرتبط

متوجه شدم
از «لیلیان مد» مثل دیجی‌کالا خرید کن!

با وارد کردن شماره تلفنی که در دیجی‌کالا ثبت کردی، اطلاعات حسابت رو ببین، آدرست رو انتخاب کن و خریدت رو مثل دیجی‌کالا سریع، قسطی و امن انجام بده.

progress
digikala تایید شده توسط دیجی‌کالا

این سایت توسط دیجی‌کالا بررسی شده و مالکیت، اطلاعات تماس، کیفیت و نحوه ارائه خدمات آن تأیید شده‌است.